Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Set Valero Pearls Parfum Regal (cercei, brățară)

Ce193Br106

NU

Un set extrem de feminin format din cercei stud / buton și brățară asortate cu perle de cultură de apă dulce, în culorile roz șampanie, roz corai și roșu burgundy. Cerceii sunt din argint 925, rodiat, cu sistem de închidere tip fluturaș. Perlele cerceilor sunt format buton, de culoare roz șampanie, cu diametrul de 7-8 mm. Brățara e compusă din 4 șiruri de perle de cultură, de formă neregulată, în culorile roz șampanie, roz corai și roșu burgundy, legate elegant cu o fundă roșie de satin. Perlele brățării au dimensiuni de 6-8 mm și sunt înșirate cu atenție pe fir elastic, pentru maxim de confort. Funda de satin e detașabilă, ceea ce îți permite să porți și partial cele 4 brățări. Un set deosebit, un parfum regal veritabil.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 8 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; perle de cultură de apă dulce.
Greutate Cerceii 1,22 gr.; brățara 44,56 gr.
Dimensiuni Cerceii 7-8 mm; brățara 19 cm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: