Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Set Valero Pearls Perlă de Fum (cercei, colier)

Ce94Co44

DA

Un set delicat format din cercei din argint 925, rodiat, cu perle de cultură albe și colier din cuarț fumuriu cu o perlă de cultură albă situată central, ca un pandantiv. Cerceii sunt clasici, cu tortiță, cu înălțimea de 20 mm și perla de 9 mm. Colierul delicat e din argint 925, rodiat, cu cuarț fumuriu, multifațetat și cu o perlă mare de cultură, albă. Mărgeluțele de cuarț au dimensiuni de 4 x 3 mm, perla este perfect rotundă și are un diametru de 10 mm. Colierul are 42 cm (la baza gâtului) și o extensie de 5 cm care se termină cu o perluță de cultură albă de 5 mm. Este un set elegant, rafinat, o declarație veritabilă de stil.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 7 poze de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

419,30 lei

-30%

599,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; cuarț fumuriu, perle de cultură de apă dulce.
Greutate Cerceii 2,85 gr; colierul 12,4 gr.
Dimensiuni Cerceii 20 mm, perla 9 mm; colierul 42 cm + extensie 5 cm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare 2-5 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: