Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Set Valero Pearls & Rafaela Donata Un Gram de Simplitate (cercei, brățară)

Ce102Br53

DA

Un gram de simplitate = un gram de eleganță. Îți propunem un set special gândit în acest sens: cercei buton din argint cu perle albe, marca Rafaela Donata, și brățară cu perle albe pe piele neagră, marca Valero Pearls. Cerceii sunt din argint 925, rodiat, iar perlele naturale albe sunt de la Marea Sudului, perfect rotunde cu un diametru de 8 mm. Cerceii se închid cu fluturaș.  Brățara modernă are 3 șnururi de piele naturală neagră, decorată cu 5 perle de cultură de apă dulce, albe, poziționate central și una la terminație pentru a facilita o închidere de tipul gaică. Închiderea are 2 poziții pentru a se adapta la orice dimensiune de încheietură. Lungimea brățării este de 20 cm, iar diametrul perlelor de 9-10 mm. O poți purta lângă ceas, adăugând o notă de chic ținutei tale.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 8 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Valero Pearls & Rafaela Donata.

Detalii

329,00 lei

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; perle naturale albe de la Marea Sudului (cercei), perle de cultură de apă dulce (brățară); piele naturală neagră.
Greutate Cerceii 2,3 gr.; brățara 6 gr.
Dimensiuni Cerceii 8 mm.; brățara 20 cm; diametru perle 9-10 mm.
Ambalaj Cutie originală și certificat Valero Pearls & Rafaela Donata.
Livrare 2-4 zile lucrătoare, prin Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. Termenul exact de livrare este confirmat prin email după plasarea comenzii.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Sigla Rafaela Donata

Colecția Rafaela Donata @ Simply Chic.

Metropola modei Milano și tendințele setate de lumea modei italiene sunt sursa de inspirație a colecției de bijuterii Rafaela Donata Milano. Acestea sunt piese realizate cu o atenție deosebită la detalii, capabile să facă să bată mai repede inima fiecărei femei. Cunoscutul designer Rafaela Donata al cărei nume îl poartă colecția, garantează un stil unic și original, complet diferit de al altor colecții.

Fiecare creație a colecției Rafaela Donata combină ingenios precizia bijutierilor cu tradiție, cu modul de viață “dulce”, specific italienilor. Materialele de înaltă calitate (argint veritabil sterling, rodiat; perle de cultură; cristale zirconia cubice), alegerile inspirate de culori, maiestria execuției sunt doar câteva elemente distinctive ale pieselor Rafaela Donata. Toate acestea preiau din charisma creatoarei de moda italiene, în timp ce designul unic și metodele de realizare alese susțin calitatea de excepție a produselor.

Rafaela Donata a fascinat deja metropola Milano. Pasiunea și creativitatea prezente în fiecare creație învăluie pasionatul de bijuterii într-o senzualitate feminină și jucaușă. Căutarea perfecțiunii se apropie de final, întrucât creațiile Rafaela Donata sunt magice și conțin un limbaj intrinsec de exprimare a celor mai profunde sentimente, servind ca simboluri pentru momente memorabile. Bucuria de viață și exuberanța Rafaelei Donata impactează în mod pozitiv întreaga colecție, încântând prin bijuteriile sale pe toată lumea.

Îndrăznește să te definești și să alegi accentele stilului tău, cu bijuteriile Rafaela Donata, feminine, calde, pasionale ca și modul de viață italian. Trăiește La dolce Vita alături de Rafaela Donata.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: