Video Produs este vizibil prin click pe Sunt de Acord cu Politica de Cookies si reîncărcare pagină!

Set Valero Pearls Rafinament de Mireasă (cercei, colier, pandantiv)

Ce169Co47

NU

Ziua nunții e poate una dintre cele mai importante din viață. Pentru a-ți pune in valoare superba ta rochie de mireasă, alege acest set compus din cercei, colier și pandantiv asortate, din argint decorat cu zirconii albe, multifațetate și perle de cultură de apă dulce, albe, în formă de picătură. Cerceii huggies au dimensiune de 22,8 x 4 mm., iar pandantivul 22 x 4 mm. Sistemul de închidere al cerceilor e cu balama, prevăzut cu siguranță.  Lanțul are 42 cm (la baza gâtului) cu o extensie de 5 cm (Colier Cravată / Prințesă). Argintul are o puritate de 925 și este rodiat pentru a păstra strălucirea în timp. Eleganța perlelor se combină cu strălucirea zirconiilor, garantând un efect memorabil. Investiția ta se va amortiza în timp, acest set fiind potrivit ulterior și altor ocazii memorabile din viața ta.

Mai multe informații în tabelul de detalii și cele 10 poze și 1 video de produs.

Simply Chic: Valero Pearls.

Detalii

Detalii produs

Compoziție Argint 925, rodiat; perle de cultură de apă dulce, zirconii albe, multifațetate.
Greutate Cerceii 5,5 gr; lanțul și pandantivul 6,7 gr.
Dimensiuni Cerceii 22,8 x 4 mm; padantivul 22 x 4 mm; lanțul 42 cm + extensie de 5 cm.
Ambalaj Cutie originală + certificat Valero Pearls.
Livrare Curier TNT sau Fan Courier, cu urmărirea online a coletului. În această perioadă, comenzile online pot suferi întârzieri/anulari datorate unor motive obiective.
Cost transport GRATUIT la comenzile peste 400 lei; 19,9 lei la comenzile sub 400 lei, pentru zona zero TNT sau Fan Courier. Pentru zonele cu km suplimentare, costul este comunicat și acceptat de client înainte de livrarea comenzii.
Modalități de plată RAMBURS la livrare sau ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ONLINE ÎN RATE EGALE FĂRĂ DOBÂNDĂ prin card de cumpărături (BCR, BT, BRD Finance, Alpha Bank) sau TRANSFER BANCAR.

Informații suplimentare

Sigla Valero Pearls

Colecția Valero Pearls @ Simply Chic.

Valero Pearls este brandul de bijuterii care face din perlele de cultură de apă dulce un cult și un mod de viață. Orice connaisseur în domeniul bijuteriilor recunoaște feelingul special dat de perle, atât celei care le poartă, cât și celor care o admiră. Eleganță, rafinament, distincție. Valero Pearls oferă o selecție atentă de piese, cu o varietate de colori, pentru a satisface toate dorințele și toate exigențele unei clientele sofisticate.

Perlele Valero sunt recunoscute ca fiind printre cele mai apreciate perle naturale la nivel mondial. Aceasta, în combinație cu o tradiție impresionantă de prelucrare a bijuteriilor, fac din piesele colecției Valero, motive serioase de a aduce zimbetul pe fața oricărei femei. Materialele care scot în evidență frumusețea perlelor sunt: argintul veritabil sterling, rodiat pentru a păstra strălucirea bijuteriei, cristalele zirconia cubice, pielea și accentele de organza, toate oferind un aer trendy, unor piese de altfel cu design atemporal.

Sufletul feminin în sine este o perlă: sensibil, delicat, oferind un curcubeu de nuanțe și trăiri prin straturile de sidef depuse de-a lungul timpului. Îndrăznește să îți creezi un stil personal cu produsele Valero Pearls, permite-ți să fii sedusă de frumusețea reflexiilor delicate ale perlelor, și de ce nu, sedu la rândul tău pe cei care te admiră.

Simply Chic: Keep it simple. Keep it chic.

Blog

Stilistul Simply Chic îți mai recomandă:

30 alte produse din aceeași categorie: